Три жертви след тежка катастрофа на АМ „Тракия”

08:15, 28 май 21 25 3861 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Трима души загинаха след тежка катастрофа на АМ „Тракия” край Бургас. Инцидентът е станал до пътен възел „Българово” в посока към морския град. По информация на полицията, автомобил с 6 места е катастрофирал, след което се преобърнал по таван и е паднал в канавката.

От удара един човек е загинал на място, а други двама на път за болницата. Другите трима пътници са ранени. Загиналите са мъже на 32, 38 и 49 години. Последният е водачът на превозното средство.

Тримата оцелели в тежката катастрофа са откарани в шокова зала. Единият от тях е настанен за лечение в Реанимация. Той е 50 години, а останалите двама - 53-годишен с множество травми по тялото и 37-годишен с повърхностни общи контузии, съобщи БНТ.

Пътуващите в автомобила са работници, полагащи асфалт в Ямболско. Прибирали са се към Бургас.

Заради ПТП-то движението по магисталата в посока Бургас беше затруднено, но до затваряне на аутобана не се стигна. Полицията изяснява причините за тежката катастрофа.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама