Почина актрисата Лорина Камбурова

17:31, 27 май 21 / Култура 25 9343 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Младата българска актриса Лорина Камбурова е починала в болница в Москва. Актрисата е била в Русия за снимките на комедията „Любов и чудовища“. 

30-годишната Лорина е прекарала няколко дни в болница в тежко състояние. Тя е починала след усложнения от двойна вирусна пневмония, съобщи bTV като се позова на информация от нейни близки. 

Новината беше съобщена и от нейни колеги в социалните мрежи. 

Лорина Камбурова е родена през 1991 г. във Варна. Играе в първия сезон на сериала "Връзки", както и в сериала "Скъпи наследници", участва в американски и турски продукции.

На екрана тя си партнира с Лили Тейлър - актрисата от "Аризонска мечта" на Кустурица, както и със Стивън Дорф от "Някъде" на София Копола.

Като ученичка се явява в "Мюзик айдъл 3". Приета е в Икономическия университет във Варна, но кандидатства в НАТФИЗ, където завършва в класа на проф. Здравко Митков.

Екипът на Topnovini.bg изказва своите най-искрени съболезнования към близките и приятелите на Лорина Камбурова!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама