Големите кавички

16:00, 26 май 21 / Големите кавички 25 5551 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (17 - 21 май)

„Някъде прочетох, цитирам по памет древен философ, че най-голямата мъка е да имаш много знания, а да нямаш на кого да ги предадеш. Аз имам много знания в областта на художествената гимнастика. Абсолютно не съм ги предала. Това не е спортът, който аз съм правила, който харесвам, не е смисълът на спорта, заради когото аз съм влязла. Някакви кифли се носят, мамите ги харесват. Пък камъни, пък дантелки, пък финтифлюшки... Но истинският спорт, който създава личности... вече не го виждам. Съжалявам“. Това коментира легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева навръх 75-ия си рожден ден.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама