Кевин Спейси се завръща на големия екран

17:10, 24 май 21 / Култура 25 4876 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Кевин Спейси се завръща на големия екран с филма „L’uomo che disegnò Dio“ (The Man who drew God), съобщи „Контактмюзик“.

Кариерата на 61-годишния актьор се срина преди три години, след като срещу него бяха повдигнати редица обвинения в сексуално посегателство. Спейси обаче планира да се завърне към актьорската игра в ролята на детектив, който разследва погрешно обвинение в педофилия.

Прекратиха делото за сексуален тормоз срещу Кевин Спейси

Според The Telegraphвъв филма ще участва още актрисата Ванеса Редгрейв. Нейният съпруг Франко Неро е режисьор на филма, като ще изиграе и сляп художник, погрешно обвинен в сексуално насилие.

Междувременно миналата година Кевин Спейси, който отрече обвиненията срещу него, сравни положението си с положението, в което се намират съкратени работници заради пандемията Covid-19. В подкаста „Bits & Pretzels“ той заяви: „Не мисля, че ще бъде изненада за някого, ако кажа, че светът ми се промени напълно през есента на 2017 г."

Работата ми, много от връзките ми, положението в собствената ми индустрия изчезнаха само за броени часове. И затова изпитвам съпричастност към това какво е усещането да ви кажат внезапно, че не можете да се върнете на работа или че може да загубите работата си и това е ситуация, върху която нямате абсолютно никакъв контрол”, каза той, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама