Големите кавички

16:30, 21 май 21 / Големите кавички 25 4660 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (3 - 7 май)

„Днес имаше една жалка политическа сватба по сметка. Сватбата беше на така наречените патреоти - ВМРО, Воля и НФСБ. Там са все отбор юнаци - Валерката Симеонов, Каракачанов и Марешки, който е на едно дело от едно добре охранявано място. Има един израз - нов бардак със стари... там нали се сещате какво, не се прави. В случая обаче и труженичките са стари, и бардакът е стар. Много ми беше смешно днес като казаха, че една от основните им цели била да не влиза ДПС в управлението, при положение, че точно те в последните четири години управляваха точно с ДПС.“ С тези думи Тошко Йорданов от „Има такъв народ“ коментира новината, че ВМРО, НФСБ и „Воля“ ще се явят заедно на предсрочните избори.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама