Големите кавички

11:30, 18 май 21 / Големите кавички 25 4280 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (3 - 7 май)

„Калинки от всички места, треперете! За 3 дни служебното правителство повдигна завесата на бизнес коалицията, която се разпореждаше с обществените средства, „насочвайки финансовите потоци“ към точно определени частни ръце!“. Това коментира икономистът проф. Боян Дуранкев във връзка с разкритията на служебния кабинет и извършените от него кадрови промени.
 
Дали сме на концесия държавата на орди от калинки, които „добросъвестно“ са вършили онова, за което са били уредени. Е, изглежда че времената са се променили, хигиенистите започнаха да си вършат работата. И тя не трябва да спре! Жалко е, че най-важните контролни държавни институции, прокуратурата и съдът, дълго време се вживяваха в ролята си на щедро платени вестоносци на „добри новини“. В очакване сме на следваща серия разкрития, момчетата и момичетата на Радев трябва да продължат да вадят кирливите ризи!“
 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама