Топ предприемачи разкриват как да намерим нова работа и да променим живота си

12:00, 08 юни 21 25 3934 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

На 12 юни (събота) в София ще се проведе първото голямо събитие на Bulgaria Wants You за 2021 година. „Живот и кариера - защо в България?“ ще срещне потребителите на платформата с топ специалисти от света на бизнеса и едни от най-големите и отговорни работодатели в България.

Целта на събитието е да запознаем посетителите с възможностите за кариерно развитие, които компаниите в България предоставят, а заедно с това да получат и безценни съвети от професионалния и житейски опит на смели предприемачи. „Намери причина да останеш“ е посланието към всички, които на 12 юни ще дойдат, за да се запознаят с възможностите за кариера и живот в България, а мястото е Sofia Event Center“, разказва Андрей Арнаудов – ТВ продуцент и съосновател на инициативата. 

Снимка: Bulgaria Wants You

В ролята на водещи и модератори на лекторските панели ще бъдат телевизионните водещи, продуценти и основатели на платформата Bulgaria Wants You -  Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Част от лекторите, които организаторите са поканили да застанат с опита и имената си на сцената са журналиста Анна Цолова, предприемача Андрей Давчев, Дарин Маджаров - основател на Уча.се, Геновева Христова –управляващ съдружник в Ligna Group, Димитър Караиванов – собственик на IT компанията Kanbanize  и участник в Фермата 5, Иван Георгиев и Евгени Борисов – създатели на Pontica Solutions,  доц. д-р Георги Бърдаров - демограф, предподавател и писател, Светлин Наков (предприемач и създател на СофтУни) и Николай Василев (икономист).

Снимка: Bulgaria Wants You

Събитието е с вход свободен, с начален час  10:00ч., а между презентациите на лекторите, посетителите ще имат възможност да се запознаят с компаниите-партньори на инициативата на техните работодателски щандове, които ще бъдат разположени в специално обособена за целта изложбена площ. Пoдробна програма е публикувана във фейсбук страницата на платформата и тук .

Поради големия интерес и спазването на противоепидемиологичните мерки, местата за събитието „София: Живот и кариера – защо в България“ са вече изчерпани, а регистрацията прекратена. Ако имате интерес към конкретна тема, лектор или компания, заповядайте в Sofia Event Center на 12 юни и проверете на място за свободни места. При наличието на такива, организаторите обещават да допускат хора и без предварителна регистрация.

Bulgaria Wants You е мултимедийна платформа с предложения за работа, която комбинира богато видео съдържание, представящо българските компании като добро място за кариерно развитие с подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните райони на България.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама