Winbet очаква Белгия да доминира в група В на Евро 2020

13:18, 13 май 21 / Спорт 25 4522 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Футболните фенове с нетърпение очакват началото на Евро 2020, след като турнирът бе отложен с една година заради пандемията от коронавирус. Надпреварата ще се проведе през лятото на 2021 година, като в група В на финалите се очаква да бъде много интереснo.

Поглеждайки коефициентите на букмейкъра Winbet в дългосрочните залози за групата, Белгия е големият фаворит. Селекцията на Роберто Мартинес се очаква да триумфира в групата, а съперници на белгийците са Дания, Русия и Финландия. Може да се възползвате от Winbet bonus за залози на европейските финали, като трябва да погледнете много добре правилата на промоцията за нов клиент в букмейкъра. Нека разгледаме и в детайли отборите в група В и защо Белгия е големият фаворит.

Белгия ще играе за шести път на европейски финали и очакванията към страната са много големи след третото място на Мондиал 2018. "Червените дяволи" имат впечатляващо поколение и играчи като Кевин де Бройне и Ромелу Лукаку трябва да поведат отбора към спечелването на турнира. Ако нападателят на Реал Мадрид – Еден Азар, също е в добра форма, то белгийците ще разполагат с убийствена атака, която може да включва още футболисти като Дрис Мертенс, Кристиан Бентеке и Торган Азар. Белгия е много силен във всяка фаза на терена и е в топ 3 на фаворитите за спечелване на Евро 2020 според букмейкъра WinBet. Ето защо Белгия не би трябвало да има никакви трудности да прескочи груповата фаза и най-логичното нещо е да завърши като победител в група В.

Дания е един от отборите с най-много участия на европейски финали. "Червеният динамит" ще играе за девети път на европейско първенство. Страната обаче пропусна последният турнир във Франция през 2016-та година, но пък може да се похвали с шампионската си титла от 1992 г. Датският отбор се класира за Евро 2020 без поражение в квалификационната си група. Въпреки че датчаните останаха втори зад Швейцария, те избегнаха плейофите и се класираха директно на турнира. В отбора има много класни играчи като Кристиан Ериксен, Каспър Шмайхел и Андреас Кристенсен, така че Дания може да опонира на Белгия за първото място в групата и очакваме да се получи много интригуващ двубой между двете нации.

Руският национален отбор пък извоюва 6-ото си участие на Европейско първенство. "Сборная" има една титла от 1960-а година, а за последно страната участва на Европейско преди 5 години във Франция. Преди три години отборът остави отлични впечатления с изявите си на Мондиал 2018. Световното първенство, на което руснаците бяха домакини, ще бъде запомнено от "Сборная" с участието им на 1/4-финалите, като те отстъпиха пред Хърватия. На Евро 2020 букмейкърът Winbet не дава големи шансове на Русия отново да стигне до заключителните етапи на голям международен форум. Все пак руският отбор има отлични шансове да излезе от груповата фаза и да играе на 1/8-финалите.

Финландия е един от дебютантите на Европейското първенство. Скандинавците са аутсайдери в група В и коефициентът им за класиране на 1/8-финалите е доста висок. Финландия се представи много силно в група J на квалификациите като финишира втора зад италианския национален отбор и се пребори с Гърция и Босна и Херцеговина за класиране на Евро 2020. Теему Пуки е голямата звезда на отбора и с него са свързвани шансовете за добро представяне на Финландия на европейските футболни финали това лято.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!



Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 3
1 Cardemepe 13:00, 24 мар 23

daily cialis online 17 BRIP1 also known as BACH1 encodes a helicase that interacts with the BRCT domain of BRCA1

2 outsisket 14:17, 11 фев 24

Because of the effectiveness of these two fertility treatments, there is a chance that a patient may become pregnant with twins, triplets, or another multiple birth does propecia regrow hair Cotreatment with the mTOR inhibitor rapamycin in vitro, or the ester of rapamycin, CCI 779 Wyeth in vivo, inhibited mTOR activity and restored sensitivity to tamoxifen, suggesting that Akt induced tamoxifen resistance is mediated in part by signaling through the mTOR pathway

3 Abanciata 11:04, 26 фев 24

propecia hair loss Marked hypertension and tachycardia with ketamine

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама