Концерт в подкрепа на децата на героите в бяло на 20 май

10:20, 13 май 21 25 3526 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

На 20 май от 18.30 часа Ви каним на благотворителен онлайн концерт „Благородни сърца със зонтиански дух“. Събитието се организира от Зонта Интернешънъл клубовете в България, Северна Македония и Румъния, Ареа 05, Дистрикт 30, в партньорство с Българския лекарски съюз.

Купете своя билет сега, за да подкрепите децата на героите в бяло и образователните програми на „Зонта фондация за жените“.

Концертът ще помогне на децата на починалите на първа линия по време на битката с COVID-19 родни медици, сестри и санитари. Тази кауза бе основна в благотворителната инициатива „За децата на героите в бяло“, организирана в началото на годината от Българския лекарски съюз, Ники Кънчев и приятели.

Програмата „Млади жени в обществените отношения“ (YWPA) подпомага развитието и образованието на младите момичета.

Участниците в концерта даряват изпълненията си за каузите. Ето кои са те: Хор „Родина“, Хор „Орфей“, Детски хор на БНР, Акордеонен квинтет НУФИ, Котел, Вокален състав при НУФИ „Широка лъка“, Кристина Димитрова, Тони Димитрова, Балет от Националното училище за танцово изкуство в София, Балет Национален дворец на децата, Васил Петров, Йордан Марков, ДЕС „Румина“, Джуниър Бенд.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама