А1 и „Просвета“ намаляват цените за абонамент в електронното си училище с 30% до 9 юни

11:06, 12 май 21 25 3578 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

A1 и издателство „Просвета“ обявиха, че намаляват цените на срочните абонаменти за е- просвета с 30 процента. Ексклузивното предложение важи от 10 май до 9 юни, а в промоцията са включени едногодишните и двугодишни абонаменти. При закупуване на план за достъп в този период промоционалните цени остават в сила за целия срок на договора.

Новите цени за едногодишен абонамент за достъп до е-просвета възлизат на 10,99 лева на месец. За сравнение – стандартната месечна такса досега е в размер на 15,99 лв. Закупуването на двугодишен абонамент излиза дори по-изгодно. Месечната такса в този случай ще бъде само 6,99 лева на месец.

Дигиталното образование придобива все по-голяма важност, особено през последната учебна година, която мина под знака на пандемията от COVID-19. Технологиите обаче са тук и предстоящата лятна ваканция прави дигиталното обучение отново актуално. С помощта на българското онлайн училище е-просвета учениците ще могат да опресняват знанията си редовно по забавен и интуитивен начин.

Е-просвета е иновативна платформа със съдържание, поднесено по интересен за учащите начин. Освен всички електронни учебници на издателската група, в платформата са достъпни и кратки е-уроци, създадени специално за дигитална среда. Включени са и стотици видеоуроци с учител, както и хиляди допълнителни интерактивни ресурси – тестове, задачи, панорамни снимки, видеофилми, 3D визуализации, фотогалерии, пъзели и още много.

Съдържанието на е-просвета отговаря на програмите на МОН и е подходящо за всички ученици, независимо по учебниците на кое издателство работят. Няма значение и дали абонатите имат други услуги на А1 или не. Платформата е достъпна за всички, а повече информация за начините за закупуване на абонамент могат да бъдат открити на сайта на А1.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама