Юлиан Костов - българинът в най-добрия сериал на Netflix от началото на 2021 г.

16:16, 11 май 21 / Култура 25 3833 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Юлиан Костов – към днешна дата един от най-вълнуващите млади актьори на запад и мениджър на Мария Бакалова, първата българка, номинирана за най-престижните световни кино награди, включително и историческия „Оскар“.

Последният сериал с негово участие „Shadow and Bone”, с който неслучайно Netflix започна 2021 г., разби всички класации с безапелационното номер 1. Той записа исторически успех като една от трите продукции, които с първите си 12 дена от премиерата са номер 1 в цял свят.

Мария Бакалова не грабна „Оскар“, но получи похвали от Брад Пит

Феновете пощуряха така, както не са се екзалтирали след старта на „Game of Thrones”, и две седмици след старта вече цял свят очаква анонса за втори сезон.

За личния си път и успех, за успеха на Мария Бакалова и неща от кухнята на „Борат 2“, които никой никога не е казвал досега, като това защо той не би подписал договора ако беше на нейно място, за огромната ѝ смелост и неговата подкрепа не само към нея, но и към всички млади източноевропейски актьори – слушайте Юлиан Костов е подкаста на HiNews.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама