Част от центъра на София остава без топла вода до октомври

09:48, 05 май 21 / София 25 3636 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Хиляди живеещи в центъра на София ще останат без топла вода в продължение на 5 месеца. Това се налага заради планираната цялостна реконструкция на ул. „Цар Иван Шишман“, която включва и рехабилитация на топлопреносните съоръжения на „Топлофикация-София“, съобщиха от дружеството.

Спирането на топлата вода започва на 10 май и ще продължи до средата на октомври. Жителите на отделни сгради, намиращи се на улиците „Ген. Гурко“, „Г.С. Раковски", „Аксаков“, „6-ти септември“, „Граф Игнатиев“, „Хаджи Димитър“, „Цар Иван Шишман“, „Славянска“, „Иван Вазов“, „Добруджа“, „Юрий Венелин“, „Ген. Паренсов“, „Мальовица“, „Достоевски“, както и на бул. „Васил Левски“, ще трябва да разчитат на бойлер или бързовар чак до 10 октомври, когато се очаква да приключи ремонтът, пише „Дневник“.

За други сгради, разположени на голяма част от посочените улици, а също така на площад „Народно събрание“ и бул. „Цар Освободител“, периодът без централна топла вода ще бъде по-кратък - от 10 май до 25 юли, според плановете на „Топлофикация".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама