Предпразничен трафик: Колони от автомобили по основните пътища

17:53, 29 апр 21 25 2748 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Интензивно е движението на изходите на столицата в края на последния работен ден преди празниците. Очаква се около 200 хиляди автомобила да напуснат София за почивните дни

Дежурни екипи следят за трафика на тирове и автобуси ще има от днес до края на празничните и почивните дни. Ще се извършват и проверки по ЖП гарите и автогарите, съобще БНР.

Тапа от автомобили се образувала в края на автомагистрала „Струма“ край Благоевград заради многото пътуващи в посока Сандански, Банско, Разлог и Гърция. Патрул на Пътна полиция регулира потока на преминаващите през кръговото кръстовище, което свързва магистралата с пътя за Кулата, предаде БГНЕС.

Проблеми с движението има по автомагистрала „Тракия“, където горящ автомобил блокира тунел „Траянови врата“ в посока Бургас. От полицията посочиха, че става дума за самозапалил се автомобил, а на място се образува километрично задръстване, съобщи bTV.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама