Искаш ли видео CV?

15:55, 19 апр 21 25 3147 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Bulgaria Wants You стартира нова кампания. „Всеки от регистриралите се потребители в платформата ще има шанс да спечели професионално видео CV, което ще бъде заснето от нашия екип. Чрез подобна видео визитка кандидатът не само ще може да разкрие своите квалификации, образователен и професионален опит, но и ще има възможност да вкара чара и комуникативните си умения в действие, увеличавайки шанса за получаването на така мечтаната работа“, сподели Андрей Арнаудов.

Пазарът на труда винаги е бил динамичен, а днес промените настъпват с непредвидими размери и темпове. Затова и кандидатите за работа са изправени пред сложната задача за кратко време да се представят възможно най-атрактивно пред бъдещите си работодатели и да изпъкнат пред конкуренцията. 

Иван Христов допълни: „Само си представете множество автобиографии, които са толкова еднотипно конструирани, че почти се сливат. Е, ние се стремим да разчупим тези стереотипи, като правим нещо все още не толкова популярно в България – видео CV – идващо от САЩ, но пък вече установена практика в развитите европейски страни“. 

Последните изследвания сочат, че кандидатите, прилагащи видео CV са по-малко от една трета, спрямо общия брой на всички претенденти за една позиция.

Bulgaria wants you успешно комбинира в своята онлайн платформа предложения за работа с богато видео съдържание, както и подробна информация за стандарта, средата и начина на живот в различните градове в България. Сайтът дава информираност както на българите в чужбина, така и на тези, избрали да се развиват в България. 

Добрите примери на успешно развиващи се бизнеси и отрасли в страната са много и се радваме, че имаме подкрепата на толкова много компании“, коментира Арнаудов.

Освен видеа за градовете и компаниите у нас, в платформата се разказва и за историите на успели хора тук, които споделят своя опит и са мотиватор за развитие. С този проект създателите се опитват да допринесат за решаването на демографския проблем в България по иновативен и нестандартен за нашите ширини начин.

„Непоискано мнение с Андрей Арнаудов“: Скучно е, не го четете

Инициативата ще бъде популяризирана със специална дигитална и outdoor кампания с познати лица от екрана и създателите на платформата Bulgaria Wants You Иван и Андрей.

За да участваш в кампанията за създаване на твое видео CV, регистрирай се в платформата или редактирай своя профил в сайта тук.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама