Слави Трифонов: Промяната е неизбежна

21:30, 04 апр 21 / Новият парламент 25 3322 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

След като всички днес се питаха къде ли е лидерът на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов, преди броени минути самият той обяви, че има сиптоми на коронавирус и за това се е самоизолирал. Информира, че си прави всички необходими изследвания.

„Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда. Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна“, написа Трифонов в своя профил във Facebook. 

Според повечето екзитпол-ове неговата партия измества ДПС, като заема третото място в новия парламент. А „Галъп“ му отреждат дори второто място след ГЕРБ. Резултатът му според социологическите проучвания е особено забележим на фона на това, че от партията не са показвали голяма активност в цялата предизбоната кампания. Освен това техни представители до последно не участваха в предизборните дебати в медиите.

Припомняме, че лидерът на „Има такъв народ“ предизборно вдигна концерт в столичната зала „Арена Армеец“ ден преди деня за размисъл. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама