Първата дама стана стюардеса: шегата на Джил Байдън на първи април

11:53, 02 апр 21 / Свят 25 2767 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Първата дама на САЩ Джил Байдън се пошегува с репортери и служители, които летяха по време на пътуване с нея в четвъртък, маскирайки се като стюардеса, която да раздава сладоледени блокчета за първи април.

Персоналът, тайните служби и пресата бяха почерпени с десерт от жена с къса черна коса, черна маска за лице и табелка с надпис „Жасмин“, която си проправяше път през кабината, докато първата дама пътуваше към дома си Вашингтон, след като посети Калифорния. Пет минути по-късно „Жасмин“ се появи отново пред пресата, махна перуката, разкривайки се, че е не друг, а самата Байдън. Първоаприлска шегичка!", провикна се г-жа Байдън пред журналистите, предадоха от АФП, цитирани от БГНЕС. 

Салоделената случка не е първият път, когато находчивата г-жа Байдън подвежда съпътстващите я пътници на борда на самолета си. Веднъж тя се натъпка в отделението за багаж над седалките на „Air Force Two", когато съпругът й Джо Байдън беше вицепрезидент, крещейки „Буу!" на първия човек, отворил шкафчето.

Доклад за вчерашната случка признава, че журналистите са били „напълно заблудени", но се „нито един от служителите не е разпознал г-жа Байдън под дегизировката". Блокчетата ванилов сладолед с твърдо шоколадово покритие „бяха вкусни", добавят от пресата. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама