Проф. Чорбанов с коментар за „грозните информации“ за заразяването му с COVID-19

11:38, 31 мар 21 25 3085 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Проф. Андрей Чорбанов от БАН с първи коментар във Facebook, след като беше приет в болница с коронавирус. „Тук съм!!! Не беше лесно, но не беше и това, което се каза“, заяви той и благодари на лекарите от „Св. Иван Рилски“ за бързата и адекватна реакция.

Проф. Чорбанов уточни, че не е бил в интензивно отделение, каквато беше първата тиражирана информация, а „в стандартна стая с готини хора“. „Нямам грам претенции към престоя ми там, хората се стараха много и си свършиха перфектно работата. Дълбок поклон“, посочи той.

Проф. Андрей Чорбанов е в болница с COVID-19

„А сега малък коментар за това, което се изля. Във всички свои интервюта никога не съм неглижирал вируса и опасностите, които може да води след себе си. Напротив, казвах многократно, че рано или късно ще се срещнем, защото не може да се скрием с тези мерки. Повтарях, че с времето на циркулация и милионите срещи може да се очаква всичко. Това и стана. Да, казах, че очаквам тази среща. Не се отричам и от една дума, която съм казал.

Споменавах, че вероятно съм го прекарал. Имах гърлобол и хрема – тежки, но толкова. Не съм си правил тест, мина бързо. Е, не е било това, затова и се заразих.

Без ВИП услуги: Проф. Чорбанов е настанен в Окръжна болница

За грозните информации и лъжи – темата е дълга. Ще разберете скоро. Видях, че има много мръсни медии. Заради лъжите лично оторизирах ръководството на болницата да направи изявление, с това не трябва да се спекулира. Хората бяха адски коректни.

Писаха, че съм настинал на ски. Зимни спортове не понасям, не ходя по снегове, дори и по ТВ не гледам“, написа още проф. Чорбанов и благодари на всички, които са се интересували от състоянието му и са го споменавали с добро.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама