Републиканци за България няма да допуска грешките на предишния проект

20:15, 29 мар 21 / Новият парламент 25 2076 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Председателят на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов разказа за целите на политическия проект и поясни, че той е със силна евроатлантическа ориентация. Според него посоката не е толкова устойчива при другите партии, макар че се обсъжда от много време, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Цветанов: Надявам се всеки да направи правилния избор

Quote Icon Човек трябва да има ясни принципни позиции и да е последователен, и затова този проект искам да не допуска грешки и слабости от предишния, каза още председателят на ПП „Републиканци за България“.

Цветанов определи хората в партията като млади и силни, с добро образование, получено на Запад, експерти с чисто професионално минало. Той обясни в предаването „Лице в лице“ по BTV, че не се отказва от възгледите си, които е изповядвал в самото начало на учредяването на партия ГЕРБ.

„В последния мандат това се разми“, категоричен е той. ГЕРБ се появи като алтернатива на ДПС и на Тройната коалиция, днес обаче виждаме, че ГЕРБ е усвоила точно този стил на управление“, каза Цветанов, който ще води листите на  ПП „Републиканци за България“ в Благоевтрад и Велико Търново.

Той спомена отново връзките между ГЕРБ и ДПС, които по думите му са били достатъчно явни на местните избори през 2019 г. По думите му отражението им виждаме и до днес. Цветанов заяви, че всички институции са пряко подчинени на ГЕРБ и министър-председателя и това трябва да се промени.

Напишете коментар
Коментари: 6
1 BoLeto 01:17, 30 мар 21

Сега всички разочаровани от управлението на държавата имат алтернатива - Републиканците. Трябва да излезем и да дадем своя глас на 04.04! Важно е за всички нас!

2 Stan 06:48, 30 мар 21

Именно ясната евроатлантическа ориентация, а и позитивната кампания ме печелят. 21!

3 Боян 07:58, 30 мар 21

Партията с много добре подчертана евроатлантическа ориентация. Успех на 04.04!

4 Stoma 08:02, 30 мар 21

Браво на Републиканци, наистина много добра програма и насока за политика имат! Повече хора трябва да гласуват и само така имаме шанс за промяна на сегашното статукво!

5 Аладин 08:20, 30 мар 21

Много ми допада Вълнев за разлика от всички досегашни политици той иска да дарява, а не да получава. Гласувайте на изборете за да променим живота в държавата!

6 Жаки 10:20, 30 мар 21

С този екип и чиста и ясна позиция със сигурност ще победите! Успех!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама