Пролетта се завръща през уикенда

07:00, 27 мар 21 25 1517 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще бъде слънчево. По-късно вечерта от запад облачността, предимно средна и висока, ще започне да се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 14 и 19 градуса.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, намаляваща до предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 10-13 градуса. Температурата на морската вода ще бъде между 6-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра - около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 1 градус.

В неделя и понеделник ще духа северозападен вятър, в Дунавската равнина и западната част на Горнотракийската низина - умерен и през втория ден дневните температури слабо ще се понижат, сутрешните ще се повишат. Облачността ще е променлива и на отделни места от северозапад на югоизток ще превали слаб дъжд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама