Републиканци за България: За разлика от опонентите ни, ние не се занимаваме с други партии

16:45, 24 мар 21 / Новият парламент 25 1907 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Живеем в европейски град, в широк градски център, плащаме данъци, почти като в столицата, а тънем в кал и локви. Това алармираха жители на великотърновския квартал „Колю Фичето“, по време на среща с Цветан Цветанов и кандидати за народни представители от Републиканци за България.

Негодуванието на хората споделя и седмият в листата Пламен Маринов, който е жител на квартала, по-познат в старата столица като „Триъгълника“. По думите на кандидата за народен представител Пламен Маринов ситуацията се влошава с всеки изминал зимен сезон, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Снимка: Републиканци за България

„Ние няма да използваме това положение, за да очерняме опонентите си. За разлика от тях, в Републиканци за България не се занимаваме с другите партии, а се стремим да вършим своята работа по най-добрия начин и да даваме решения“, коментира Цветан Цветанов. По думите му българските квартали и населени места трябва много по-добре да се възползват от европейската солидарност, за да може, чрез европейските средства, да стават удобни и безопасни за гражданите. Според данни от миналата година, реално изплатените средства за програмния период 2014-2020 г. са под петдесет процента. Това говори за пропуски в управлението и неадекватно организирани програми.

Републиканци за България дава път на младите и подготвени хора

Сред управленските акценти на ПП „Републиканци за България“ са заложени мерки за улеснен достъп до европейско финансиране, обясни на жителите финансистът Стефан Дойкин, който е втори в листата и също присъства на срещата. Предвиждаме да опростим значително административните процедури по кандидатстване, да направим достъпа до финансиране на такива належащи обекти по-лесен, по-бърз и по-ефективен. Ще подобрим програмирането, като го съобразим с реалните нужди на различните региони на страната“. 

Снимка: Републиканци за България

Това ще е от полза, както за местните власти, респективно за гражданите, така също и за компаниите, работещи в различни сфери, съгласиха се присъстващите с Дойкин, който е координатор на секторна политика „Финанси и управление на средства от ЕС“ в ПП „Републиканци за България“. Недопустимо е през 21 век в междублоково пространство, в близост до главна пътна артерия Велико Търново - София в старопрестолния град и на място, където има стотици домакинства, да се говори за липса на финансиране. Това трябва и може да се промени, коментираха в „Триъгълника“.

Напишете коментар
Коментари: 14
1 Анонимен 17:38, 24 мар 21

Живеем в европейски град, в широк градски център, плащаме данъци, почти като в столицата, а тънем в кал и локви....Това е позор за бъларското правителство

2 Тулупа 17:40, 24 мар 21

Бойко експерта на магистралите и рязането на ленти за 11 години управление не успя да оправи улиците на хората. Стоят в целите в дупки, локви, кал, плочките хлопат, сградите се разпадат (опасни са за живота на хората).

3 Анонимен 17:41, 24 мар 21

Докато някой хора обикалят с колата вие обикаляте през градовете да се допитвате до мнението на хората..Това ще ви доведе успех

4 Киро Кейка 17:43, 24 мар 21

Плащаме данъци, а имаме кратери като на луната ... айде варете на майка си в потката ГЕРБ .. искаме хора като Републиканци за Булгария, само те може да ни създадат по-добри условия!

5 Анонимен 17:44, 24 мар 21

Недопустимо е през 21 век в междублоково пространство, в близост до главна пътна артерия Велико Търново - София в старопрестолния град и на място, където има стотици домакинства, да се говори за липса на финансиране. Това трябва и може да се промени

6 Паприкаш 17:44, 24 мар 21

Ами да Европейска страна сме обаче управлението не е европейско. Само парите които прибират са европейски. Цял живот магистрали и пътища правят и пак не ги направиха. Хората в чужбина днеска започват утре са готови.

7 Пасматри 17:50, 24 мар 21

Ами то хубаво ама ако започнат да се оправят реално нещата как ще останат пари от проекти за крадене? Вие да не си мислите, че то ей тей става. Тея джипки, кюлчета, къщи в Барселона да не мислите, че със запълване на дупки се купуват.

8 Гъбка 18:05, 24 мар 21

Хора като вас биха променили много страната ни към по-добро, подобни неща не биха се случили ако управлявате вие, Републиканци!

9 Анонимен 20:18, 24 мар 21

То и няма смисъл да се занимавате с другите партии, те са стигнали дъното

10 Допамин 20:20, 24 мар 21

Нека си правят каквото поискат другите партии, гледайте единствено вашата. Те не ви касаят

11 Амон Ра 20:22, 24 мар 21

Точно така, те не са на вашето ниво. отрепки като тях не заслужават не нужно внимание. Важното е вие да си вървите по пътя

12 Нека им 20:24, 24 мар 21

Смислено е това което правите и означава, че сте в правилната посока щом други ви завиждат и ви пречат

13 Денят 20:27, 24 мар 21

Идва денят в който ще се качите на върха, малко остана още 2 седмици, не обръщайте внимание на тези дето знаят само да лаят

14 Разлика 20:29, 24 мар 21

Правилно, вие се занимавате с държавата и нейните проблеми, много по важни цели отколкото да правите мръсно както другите

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама