A1 започва да предлага смартфоните на TCL, а първият представител на марката е 20 SE

12:11, 23 мар 21 25 2311 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

А1 започва да предлага продуктите на марката TCL в страната. Първият модел на китайския производител, който вече е част от портфолиото на телекома, е TCL 20 SE. Устройствата на компанията традиционно се позиционират в бюджетния ценови клас, предлагайки комбинация от първокласен външен вид и добри технически характеристики на по-достъпна цена в сравнение с други брандове. 

TCL 20 SE не изневерява на тази философия и предлага стилен външен вид. Смартфонът има широк, 6,82-инчов екран, който заема почти цялата предна страна. Селфи камерата е вградена с капковидно изрязване в горната част на екрана, а основната камера - с 4-те си обектива – е разположена отвесно в горния ляв ъгъл на гърба. За момента моделът се предлага единствено в изискано черно. 

Макар това да не е устройство, създадено точно за любители на фотографията, неговите камери се представят повече от задоволително, дори и при слаба осветеност. Причината за това е, че основният 16-мегапикселов сензор е подкрепен от три други, разпределени по принципа 5 + 2 + 2 МP. 8-мегапикселовата селфи камера пък е конкурентна на доста устройства от по-високия ценови клас. 

Това, което остава скрито от погледите на потребителите, също заслужава повече внимание. TCL 20 SE е снабден с мощна батерия с капацитет от 5 000 mAh. Тестове на устройството от производителя показват, че това се равнява на приблизително 17 часа гледане на видео, 60 часа слушане на музика или 16 часа сърфиране в 4G мрежа. С други думи – дори и при усилена употреба, този смартфон трябва да издържи 2 дни с едно зареждане. Клиентите, поръчали модела от А1, ще открият в комплекта и външна батерия ttec, също с капацитет от 5000 mAh, която може да го зареди напълно. 

Процесорът на TCL 20 SE е 8-ядрен Qualcomm Snapdragon 460. В комбинация с 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет, той може да се справи безпроблемно с всички приложения и ежедневни задачи. Ако паметта на устройството свърши, лесно могат да се добавят до 256 GB с помощта на MicroSD карта. Има и слот за втора SIM-карта, което е друго сериозно предимство. 

Цените на TCL 20 SE започват от 7,50 лева на месец при закупуване на изплащане с тарифен план А1 ONE Unlimited 2XL. Ако платите за него в брой, стойността му ще бъде 129,99 лева, в комбинация със същия тарифен план. 

Потребителите на А1 Wallet вече могат да зареждат дигиталния си портфейл и през Cashterminal

 

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама