Големите кавички

16:00, 19 мар 21 / Големите кавички 25 3347 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (8 - 12 март)

Прокуратурата разкри престъпна група за шпионаж в полза на Русия. Лично главният прокурор Иван Гешев откри пресконференцията, на която държавното обвинение даде подробноси по случая.

„Случаят със задържаните за шпионаж е без аналог в новата ни история, а и след 1944 г....Българските граждани могат да се гордеят и аз лично се гордея с българските служби за сигурност, които в последните години най-после възстановиха своя професионален капацитет, силно пострадал в годините на т. нар. преход. Искрено се надявам това да е траен процес, защото това е в интерес не само на България, а и на всеки един българин“, обяви обвинител №1.

„От десетилетия се разделяме по всякакви признаци и забравяме, че преди всичко на първо място сме българи. Надявам се този път да с обединим на основата на това, че обичаме Родината – дума, която сме започнали да забравяме. За това, че сме българофили, а не българофоби, че защитаваме националния си интерес, а не го продаваме за жълти стотинки. На базата на това, че не мразим никоя чужда държава, но сме длъжни и трябва да защитим България“, каза още Иван Гешев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама