Републиканци за България ще работят за пълни спортни зали

08:51, 17 мар 21 / Новият парламент 25 3071 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Републиканци за България ще настояват часовете по физическо възпитание да се увеличат двойно. Защото нацията затлъстява и води заседнал начин на живот, а само 10% от хората спортуват. Това казаха на среща със спортната общественост в Димитровград председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев.

„Допълнителните часове за спорт и физкултура трябва да са преди или след редовните часове, за да не се разпокъсва учебният процес. Крайно време е да се спре разточителното строителство на големи спортни зали, които стоят заключени и неизползвани“, каза зам.-председателят Вълнев, цитиран от пресцентъра на партията.

Според него политиката е заробила спорта. И той е част от раздаването и харченето на обществени средства през прозореца на джипката. Хората не ходят да спортуват в големите спортни съоръжения. Необходими са множество малки, но използваеми и реално работещи спортни зали, убедени са представителите на Републиканци за България.

Те подариха топки на детския волейболен отбор на Димитровград. Срещата беше организирана от дългогодишния волейболен състезател и треньор Петър Ташев, който е шести в кандидатската листа за Хасково. По-късно заедно с кандидатите за народни представители от 29 МИР-Хасково Радостина Циркова, както и Цветанов и Вълнев се срещнаха с хората от град Меричлери.

Цветанов: Имаме най-добрата управленска програма

Гласувайте за онези политически партии, които имат очи и съвест да застанат пред вас. И да изслушат проблемите ви“, каза Цветанов, който води листите на партията в Благоевград и Велико Търново. Той изтъкна, че само ако има ясни правила и законност ще могат да се възродят българските села и малките населени места.

„Аз съм от Хасково, обичам целия регион и когато бъда избрана за народен представител ще работя за хората и от малките населени места. Като гласоподавател съм се разочаровала много пъти от политици, които след като ги изберат хората не им виждат очите повече“, каза Радостина Циркова. Затова е много важно хората в листите да са качествени, образовани и млади“, каза още тя.

Напишете коментар
Коментари: 17
1 Бобката 09:13, 17 мар 21

Хубаво е да има спортни зали, не само за спорт, но и много благотворителни събития може да се провеждат там! Добре са го измислили Републиканци за България!

2 Анонимен 09:15, 17 мар 21

ежедневието на човека трябва да запълнено с спорт ! Спорта е здраве

3 Бандаж 09:19, 17 мар 21

Голяма част от населението страда от наднормено тегло и нуждата от спортни зали е необходима. Българинът не е научен да спортува, но това трябва да се промени

4 Аполон 09:24, 17 мар 21

Населението ни затлъстява и води заседнал начин на живот, това може да се промени с отварянето на повече такива зали и фитнеси на открито. Ето сега пак очакваме локдаун и хората със спортен дух няма къде да тренират

5 Анонимен 09:36, 17 мар 21

Това предложение трябва да влезне в сила веднага

6 Аднан Бийтс 10:06, 17 мар 21

Трябв ада има спортна зала във всеки град! Определено този аспект не е за подценяване! Добри идеи от тази нова партия!

7 Порше 10:07, 17 мар 21

Спорта в Б-я определено е в окаяно състояние. Не се обръща внимание на талантите. Много спортни зали и комплекси пропаднаха. Преди бяхме на световно ниво, нашите спортисти носеха много златни медали, а сега сме сред последните. Много жалка картинка, това управление убива всичко. Вярвам в РБ и им желая късмет на изборите!

8 Анонимен 10:57, 17 мар 21

Спорта е много важен за децата! Браво за идеите! Здрав дух в здраво тяло!

9 Анонимен 11:19, 17 мар 21

И Спортният тотализатор най-накрая да започне да обслужва спорта, а не да храни дебеловратите и дебелогъзи управници в България! Успех!

10 Жаки 12:01, 17 мар 21

Браво! Спорта трябва да стане част от ежедневието на всеки! Чудесни предложения!

11 Анонимен 12:44, 17 мар 21

Напълно подкрепям развиването на спорта в страната! Имаме нужда от политици като вас да мислят за перспективата на Б-я! Успех!

12 Аниме 13:23, 17 мар 21

Няма по-добра партия, която да мисли за народа! Вие сте едни на милион, мислят за всеки аспект, за всеки бранш , за всеки човек индивидуално! Това е партия, която трябва да е на власт!

13 Stan 15:15, 17 мар 21

Затлъстяването на нацията е видимо.

14 Кицуне 15:20, 17 мар 21

Аз се изненадвам как всеки ден работят толкова много? Не се разкарват с американски джип, просто всичко е адекватно направено при тях.. добър екип от хора са!

15 Анонимен 17:02, 17 мар 21

Нека върнем България отново на върха със спортните успехи! Имаме толкова легенди от спорта, чужденците не можеха с пръст да ни пипнат. Забелязахте ли от кога почнахме да залязваме. От както ГЕРБ са на власт.

16 Шерифа на потките 18:16, 17 мар 21

лапайте ми хуяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

17 Мария 22:25, 17 мар 21

Успех! Бяхме и сме сила в спорта. Просто няма бази (пари) и той замира!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама