Цветан Цветанов в Бисер: Аз съм един от вас и ви обичам

09:03, 16 мар 21 / Новият парламент 25 1813 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Аз съм един от вас! Аз съм един от жителите на Бисер. Станах такъв през 2012-а година, когато заедно преживяхме една ужасна трагедия. Познаваме се отлично, а сега ще представя хора, които аз познавам добре и на които вярвам безрезервно. Това каза в харманлийското село Бисер председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, който води листите на партията в Благоевград и Велико Търново.

„Той беше денонощно до нас. На минус 15 градуса. Въпреки че беше министър на вътрешните работи, се раздаваше за хората в Бисер. Подкрепяше ни и решаваше всички проблеми. Този човек, Цветан Цветанов наистина остави сърцето си в Бисер“, каза баба Тянка. Пред хората в Бисер тя гордо представи своя внук Георги Христов. Той е завършил право в Софийския университет и успял да си намери работа в известна адвокатска кантора в София. 28-годишният младеж обаче предпочел да се върне в родния Харманли.

„Това е пътят. Да възродим регионите и да задържим младите хора в България и по родните им места“, каза Цветан Цветанов.

„Радостина Циркова е нашият водач в листата за 29 МИР-Хасково. Образовала се е в София и Болоня, и е работила в Брюксел. Но е избрала да се върне в България. Да работи във високотехнологична компания, тук в родината си. Въпреки че има квалификация да направи успешна кариера на Запад е избрала България. И заслужава нашето пълно доверие!“, каза още Цветан Цветанов.
 

„Познавам Цветан Цветанов от няколко години, защото дълги години живях в САЩ. Направих успешен бизнес там. Живял съм в Чикаго и отлично познавам българската емигрантска общност там. Помагал съм на много хора. С всичко
каквото мога. Така както Цветан Цветанов е помагал на Бисер да се възроди. С ПП „Републиканци за България“ заедно ще възродим България. Ще върнем нормалността и ще създадем реална икономика. А не раздаване на държавни поръчки и харчене на нашите пари през прозореца на джипката“, каза зам.-председателят на партията Павел Вълнев.
 
Павел Вълнев: Най-големият актив на България са българите живеещи в чужбина

Хората в Бисер се възмутиха, че само два часа преди срещата им с републиканците от община Харманли са поставили камера за видео наблюдение на площада.

„Ще победим страха! Ще победим и на изборите. В Бисер, в Харманли, в Хасковска област. България също ще победи страха“, заявиха смело представителите на Републиканци за България. Те направиха обща снимка с хората от Бисер. На площада с емблематичното име „Победа“. „Победа с бюлетината с номер 21, през 2021 година“, видя символиката Цветан Цветанов.
Напишете коментар
Коментари: 12
1 Киндера 10:06, 16 мар 21

Това е народен човек, който обича народа си! За това заслужава най-малкото да успее! Нека по-добрите спечелят , но смятам, че ако те спечелят народа ще е печеливш!

2 Добрият човек 10:31, 16 мар 21

Цветанов е най-добрият човек, когото съм срещал , мил, добродушен,добросъвестен..той определено обича народа!

3 Анонимен 11:18, 16 мар 21

Как няма да се възмутят хората в Бисер, че са поставили камера, това е абсурдно от общината. Вие сте алтернативата на България

4 Верен 11:46, 16 мар 21

Той е един от нас, той е човек на народа! За това вярвам, че имаме шанс да просперираме с него!Нека гласуваме правилно, стига вече сме давали власт на хунтата!

5 Кане корсо 12:05, 16 мар 21

Цветанов е един от най-кадърните политици в политиката. За това и РБ показват такива резултати. Ако искаме да се отървем от хунтата на 04.04. трябва да подкрепим бюлетина 21.

6 кой 15:02, 16 мар 21

Браво,чест ви прави това че сте с народа .Бъдете сигурни и народът е с вас!

7 Анонимен 15:08, 16 мар 21

Хората помнят и това е надежда за бъдещето!

8 Stan 15:11, 16 мар 21

За съжаление, Бисер се прочу с наводнението. Добре е, че ръководството на Републиканци обръща специално внимание на жителите му.

9 Jaklin 18:38, 16 мар 21

Такива трябва да са политиците, близо до народа!

10 Neli 22:30, 16 мар 21

И ние Ви обичаме! И Републиканците са ни на сърце.
Успех!

11 Пабло 22:34, 16 мар 21

“ Да възродим регионите и да задържим младите хора в България и по родните им места”
Много добра насока

12 Biser 10:32, 17 мар 21

Много е хубаво,че се обръща внимание на малките населени места. Успех на Републиканци за България!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама