ПП „Републиканци за България“ откри офис в Пазарджик и даде старт на кампанията

16:12, 07 мар 21 / Новият парламент 25 3318 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

По стар български обичай – с питка, мед и сол, ПП „Републиканци за България“ днес официално даде старт на кампанията в Пазарджик и откри офиса си в областния град. Водачът на листата с кандидати за народни представители, Атанас Шопов, поздрави присъстващите, като подчерта, че въпреки своята младост, вече втори мандат има не само достатъчно опит, но и смелост да се противопоставя на кмета Попов, както и на всяко комерсиално решение в общинския съвет, съобщиха от партията.

Дори и днес, като погледна навън към булеварда, се чувствам горд, че дърветата ги има, благодарение на още една успешна кауза, за която се борих“, каза той и допълни, че е превръщал в лична кауза борбата за училището в Паталеница, неправомерното изсичане на горите в областта, борбата срещу вдигането на данъци и такси. „Важни са правилата, които липсват. Всички искаме да живеем в държава с правила. За да работим и отглеждаме децата си тук, в България“, заяви Шопов.

ПП „Републиканци за България“ - Видин откри първата си предизборна кампания

След водача на листата, думата взе председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов. Той подчерта значимостта на регионалните проблеми, като даде пример с рудника за добив на волфрам, близо до Велинград, който ако въпреки борбата на местните жители, бъде пуснат в експлоатация, ще компрометира региона като СПА столица на Балканите. „Много често съм смятал, че партията, на която принадлежа, е алтернативата на ДПС, но днес, за съжаление, виждам и разбирам, че ГЕРБ и ДПС са едно цяло“, заяви Цветанов.

Председателят на  ПП „Републиканци за България“ обърна внимание на управленската програма на партията и не скри възхищението си от това, че вижда толкова млади и ерудирани хора както в листата с кандидати за народни представители, така и сред присъстващите в залата. И благодари на водача на листата Атанас Шопов и на всички, нагърбили се с тежката задача, за смелостта да се опълчат на създаденото статукво в Пазарджик.

С ясни, чисто човешки послания, които показваха силен дух и много интелект, се обърнаха към присъстващите и останалите кандидати за народни представители от ПП „Републиканци за България“. Техните послания заплениха присъстващите и предизвикаха аплодисменти в залата. Вероятно, защото всички кандидати - лекари, юристи, инженери и IT специалисти, не са парашутисти, както подчерта водачът Атанас Шопов, а живеят тук и сега, в държавата без правила. Те обявиха, че ще продължат да отстояват своите граждански и политически позиции и занапред.

ПП „Републиканци за България“ е под номер 21 за предстоящите парламентарни избори. Ето и пълният състав на кандидатите от областта:

  1. Атанас Георгиев Шопов – Специалист „Логистика на сигурността“ и „Стопанско управление“;
    2. Веселин Панов Дундаров - IT специалист;
    3.      Гергана Димитрова Сеферинкина - ръководител транспорт;
    4.      Гергана Красимирова Керимова - специалист „Икономика на туризма“;
    5.      Христо Димитров Дудов  - експерт в сферата на туризма;
    6.      Анастасия Стефанова Георгиева – адвокат;
    7.      Николай Димитров Динчев – мениджър;
    8.      Любен Петров Ташев – икономист;
    9.      Славейко Геогриев Миличин – инженер;
    10.     Иванка Александрова Николова – педагог;
    11.     Александър Тони Палийски – лекар;
    12.     Дела Иванова Чардакова – филолог;
    13.     Николай Тошков Грънчаров –мениджър;
    14.     Дима Динчева Георгиева – юрист;
    15.     Николай Велков Николов – инженер;
    16.     Васил Николаев Филипов - магистър „Публична администрация“;
    17.     Петър Николов – финансист;
    18.     Борислав Огнянов Чобалигов – счетоводител.
Напишете коментар
Коментари: 8
1 Анонимен 17:09, 07 мар 21

Г-н Вълнев, България е преминала през много трудности,народа вече се е предал но вие сте хората който им връщате духа!!! само така

2 Анонимен 17:10, 07 мар 21

Радвам се, че има партия като Републиканите, защото те сплотяват народа, посещават не само едните,а и етносите. Трябва обединение, а не разединение

3 Stan 17:30, 07 мар 21

Успех желая на най-европейската партия в Родината!

4 Жан 17:49, 07 мар 21

Успех на Републиканците и всички кандидати!

5 Анонимен 17:56, 07 мар 21

Няма нужда хората в района да са против възобновяването на рудника. По този начин района ще стане освен СПА столица на Балканите, ще стане и туристическа дестинация

6 Жаклин 19:13, 07 мар 21

Успех! Явно само вие ще се справите с симбиозата ГЕРБ - ДПС!

7 Анонимен-чич 20:35, 07 мар 21

Успех Републиканци!

8 Мария 20:47, 07 мар 21

Трябва да сте в парламента. Успех!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама