Слънчев и топъл 3-ти март

07:00, 03 мар 21 25 1954 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще бъде слънчево, главно след обяд над източните райони ще има временни увеличения на облачността. Вятърът в Източна България за кратко ще се ориентира от североизток, до вечерта ще отслабне, в много райони и ще стихне. Дневните температури ще се повишат и преобладаващите максимални ще са между 11 и 16 градуса.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър, който вечерта ще се ориентира от юг. Максималните температури на въздуха ще са 7-10 градуса, температурата на морската вода е 7-9. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, преди обяд и временно силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6, на 2000 метра - около 0.

В четвъртък ще бъде предимно слънчево, преди обяд на места в Източна България и по поречието на Дунав с ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад и ще се затопли още. В петък от запад облачността, висока и средна, ще се увеличи, без валежи. Вятърът ще е слаб до умерен и все още ще е топло, с дневни температури на места до 18-20 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама