И в петък ще е слънчево и топло

07:00, 26 фев 21 25 1509 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

През деня ще е предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса, в София - около 16.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа слаб вятър до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 15 - 16 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 7 - 9 градуса.

В планините ще бъде слънчево и топло. Ще духа до умерен вятър от западната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11 градуса, на 2000 метра - около 5 градуса.

В събота преди обяд ще бъде предимно слънчево и сравнително топло. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. В следобедните часове в Източна България вятърът ще стане североизточен и с него ще прониква студен въздух. Облачността ще се увеличи и на места в източните райони ще превали дъжд. В неделя облачността ще е по-често значителна, на отделни места, главно в Централна и Източна България ще има и слаби валежи от дъжд и сняг. Вятърът ще остане със северна компонента, слаб до умерен. Температурите ще се понижат значително.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама