Уволняват полицаите, купонясвали в Сандански

18:00, 19 фев 21 25 2192 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Дисциплинарно уволняват полицаите, присъствали на купона край Сандански, това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Благоевград след приключването на проверката за нарушаване на противоепидемичните мерки. 

При нея са събрани данни за извършено тежко нарушение на служебната дисциплина от четирима държавни служители на МВР. От РЗИ-Благоевград ще издадат актове на всички участници в купона. 

Припомняме, че за полицейското парти е станало ясно след като някои от униформените служители са решили да споделят на живо най-ключовите моменти от забавата във Facebook. Среднощният купон се е провел в заведение в курортната местност Попина Лъка край Сандански. Служителите на реда се събрали на празненство за раждането на бебе, без обаче да се спазят противоепидемичните мерки. 

Преди дни стана ясно и че полицаите ще бъдат глобени, а заедно с тях ще бъдат санкционирани и всички гости на тържеството – в това число и формалният домакин, който е горски служител. 

Глобата за собственика ще е между 500 и 2000 лв., а за участниците в купона между 300 и 1000 лв. Сред санкционираните ще е и домакина на тържеството.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама