Bulgaria Wants You с кампания „Намери причина да останеш“

16:00, 19 фев 21 25 1873 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Платформата за живот и кариера в България представи премиерно в социалните мрежи новото си имиджово видео

Освен обяви за работа, сайтът предоставя информация и видео съдържание за социално отговорните компании у нас и за средата, стандарта и начина на живот в различните градове в страната.

Андрей Арнаудов, като основател на платформата, споделя с нас: „За своите 6 месеца Bulgaria wants you успя да ангажира вниманието на много българи в страната и чужбина, а компаниите споделиха за вече успешни назначения през платформата още на втория месец. Не спираме да получаваме съобщения с истории на вече завърнали се у нас българи, мотивирани от посланията на инициативата, което ни амбицира да се развиваме още повече.“

След официалния старт през юли 2020, организаторите споделят, че към каузата са се присъединили много компании от различни сектори, заедно с част от по-големите общини, привлечени от възможностите за популяризиране на своите добри практики. Любопитен факт, който споделят също е и популярността на разнообразното видео съдържание в сайта за градове, компании, служители и успешни българи, които надхвърлят 3.8 милиона гледания в онлайн пространството.

В края на изминалата година платформата успя да организира събития в градовете Варна и Пловдив с общо над 1000 посетители, търсещи своята мечтана работа - въпреки строгите Ковид мерки. Всички те имаха възможността от първо лице да черпят от богатия опит на успешни предприемачи, развили потенциала и бизнес идеите си в България.

Следващото събитие от поредицата „Живот и кариера – защо в България?”, организаторите планират да се проведе в София (Sofia Event Center) през пролетта. На специални щандове посетителите ще могат да получат професионална кариерна консултация и съвсем реални оферти за работа от компаниите-партньори на платформата и организации, подкрепящи инициативата. Събитието е безплатно, но регистрацията за него остава задължителна на www.bulgariawantsyou.com/events, за да гарантирате своето място. Вижте повече във видеото тук

Очаквайте видео от кампанията скоро и в национален ефир, а междувременно гледайте поредицата с вдъхновяващи истории на успеха в България всеки уикенд в предаването „Тази събота“ по bTV.

TOPnovini.bg е официален медиен партньор на Bulgaria wants you.

Намерете Bulgaria Wants You и във Viber, за да следите за актуални дати на техните събития, нови видеа или обяви за работа.

Присъединете се към официалната общност на BULGARIA WANTS YOU във Viber:

https://vb.me/bulgariawantsyou 

www.bulgariawantsyou.com

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама