„Атака“ се регистрира за изборите и поиска ЦИК „да се саморазтури“

14:38, 15 фев 21 / Политика 25 2000 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Съставът на ЦИК трябва да бъде сменен, защото извърши вече закононарушение. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, след като партията внесе подписи за регистрация за парламентарните избори на 4 април.

„ЦИК взе решение, което Върховният административен съд отхвърли. ЦИК даже трябва да се саморазтури, защото са приели незаконно решение“, каза Сидеров. Той поиска и промяна в състава на борда на директорите на „Информационно обслужване“. „Това е една фирма, която работи в пълно затъмнение. Настояваме министърът на транспорта Росен Желязков да смени борда на директорите, за да имаме поне малка надежда, че ще има честни избори. Иначе сега сме сигурни, че отиваме да участваме в един купен мач“, заяви Сидеров, цитиран от БГНЕС.

"Атака" прави конкурс за депутати с есе

„Атака“ си е „Атака“. Тя е влизала в парламента, преди да има патриотична коалиция. Преди аз да ги конструирам и да ги убеждавам да се съберем“, каза Сидеров. Той припомни, че „Обединените патриоти“ заедно са станали трети на изборите, като са изместили ДПС. Сидеров определи това като „историческо постижение“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама