ВМРО се регистрира за вота с амбицията за по-добър резултат от ДПС

14:04, 15 фев 21 / Политика 25 1719 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

ВМРО се регистрира в ЦИК за участие в парламентарните избори на 4 април. Документите внесе председателя на предизборния щаб Юлиан Ангелов, който представи и заявката на партията за бъдещите политики – доходи, сигурност, работеща икономика и грижа за семейството и децата.

Патриотизмът е чисто дело. Надяваме се повече българи да припознаят патриотичната кауза“, посочи той. Ангелов напомни за успешните за ВМРО избори за Европейски парламент и на местните избори, съобщиха от партията.

На прощаване: ВМРО и НФСБ се разделили без драми и скандали

„Очакванията ни са добри. Искаме да изместим ДПС по резултат – имаме потенциала, още повече нашите ангажименти от преди четири години сме ги изпълнили – доходите, минималната пенсия. Хората видяха, че ВМРО изпълнява нещата, които обещава. Продължаваме“, заяви Ангелов.

„Надявам се в следващия парламент всички български партии да застанат зад обща платформа, очертаваща 4-5 основни приоритета за страната ни. Разединението в българското общество в момента не е полезно“, коментира още той. Юлиан Ангелов призова политиците да превъзмогнат егото си и да работят за доброто на България и българите.

„Разведоха“ ли се ВМРО и НФСБ?

Нашата мисия по отношение на запазване на нормалността продължава. Спряхме скандалната Истанбулска конвенция, антидетската стратегия, противопоставихме се срещу опитите да се узакони еднополовото съжителство през Закона за домашното насилие и т.н. За нас водещи остават укрепване на брака, семейство, традиционните български семейни и християнски ценности, отглеждането на физически и психически здрави деца, морални и нравствени личности, възпитани в български национален дух. Спряхме социалния паразитизъм на маргиналните групи, въведохме обществено полезния труд в полза на държавата за несоциализираните субекти и т.н. За нас политиката не е празни обещания, а работа в полза на България“, посочи Ангелов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама