Шампионската лига се завръща във вторник по MAX Sport

13:05, 15 фев 21 / Спорт 25 1707 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Шампионската лига се завръща с двубоите от фазата на директните елиминации, а първите два от тях – Барселона – ПСЖ и РБ Лайпциг – Ливърпул, ще се излъчат пряко по каналите на MAX Sport във вторник от 22:00 часа.

Финалистът от миналата година Пари Сен Жермен гостува на „Камп Ноу“ в Барселона в опит да се отърси от кошмара от 2017 г. Тогава, отново на 1/8-финалния етап, французите загубиха мача с 1:6 и въпреки преднината си от 4:0 от първия двубой, напуснаха надпреварата.

Сега задачата пред новия наставник на парижани Маурисио Почетино изглежда доста трудна, тъй като две от големите звезди на тима – Неймар и Анхел ди Мария, няма да вземат участие, докато Марко Верати ще е под въпрос до последно. Домакините пък се отърсиха от кошмарните първи месеци под ръководството на Роналд Куман и в последните мачове показаха, че навлизат в ритъм. Първият 1/8-финал между Барселона и ПСЖ ще се излъчи пряко по MAX Sport 3 във вторник от 22:00 часа.

По същото време, но по MAX Sport 2, РБ Лайпциг посреща Ливърпул. Германците са полуфиналисти от турнира през миналия сезон, докато Ливърпул преследва трето участие на финала на Шампионската лига за последните 4 сезона. Въпреки традициите си, момчетата на Юрген Клоп не са абсолютен фаворит в сблъсъка, тъй като се намират в серия от три поредни загуби във Висшата лига. Малък бонус за англичаните е фактът, че двубоят ще се играе на неутрален терен на „Пушкаш Арена“ в унгарската столица Будапеща.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама