Българската компания "Бетелгиус" ООД с първа копка в Икономическа зона София- Божурище

13:20, 10 фев 21 25 2680 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Георги Христов, управител на българската компания "Бетелгиус" ООД и Антоанета Барес, изпълнителен директор на "Национална компания индустриални зони", направиха първа копка на строежа на фирмата в Икономическа зона София-Божурище. 

Дружеството е утвърден доставчик на етикети и етикетиращо оборудване. То е специализирано в предоставянето на цялостни решения в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти. Основната дейност на фирмата е свързана с  доставка, монтаж и поддръжка на оборудване за продуктова идентификация и опаковане, както и на висококачествени консумативи за него. Бетелгиус ООД работи с компании като Монделийз България, Кока-Кола ХБК България, Нестле България, Софарма и други, съобщиха от националната компания. 

Снимка: НКИЗ

Изпълнителният директор на НКИЗ пожела успех на "Бетелгиус" ООД. „До седем месеца се надявам да сме готови със строежа. Ще имаме 1300 квадрата застроена площ и 2160 квадрата общо РЗП“, каза управителят на компанията Георги Христов. От тях 900 квадрата ще бъдат складове с над 2 000 палетоместа, уточни той. Фирмата ще има в Икономическа зона София-Божурище и три етажа офисна част, допълни още Георги Христов.

От създаването на "Бетелгиус" ООД през 1993 година мисията на компанията е да осигурява и поддържа качествени и гъвкави решения за своите клиенти, като подобрява по този начин техните конкурентни предимства и работна среда. А портфолиото от иновативни продукти, които предлагат, работи за оптимизирането на работните процеси и намаляване на разходите. "Бетелгиус" ООД  осъществява и допълнителни услуги като сервиз и доставки. 

НКИЗ участва във форум за търговията и инвестициите с руски компании

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама