Годеницата на Скатов: Твоята душа е там, където принадлежи

09:50, 08 фев 21 25 2014 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Шени Бензеш, годеницата на Атанас Скатов, който загина в подножието на връх К2, написа емоционален пост в своя профил във Facebook. В него тя разказва за последните им разговори преди алпинистът да изчезне в планината. 

Припомняме, че той загина на 43-годишна възраст след неуспешно изкачване на К2 - втория по големина връх на планетата

Атанас Скатов – веганът, изкачил най-високите върхове на планетата

"Сълзите от време на време пресъхват, но не и болката в сърцето ми! Споменът за теб и усмихнатото ти лице са навсякъде около мен! Тръгнахме заедно и се прибираме заедно, но не по начина по който си го представях, скъпи мой. Този дълг към теб е толкова труден, любов моя! Да си документ в ръцете ми, а теб да те няма! Защо?! Искам да мога да изчезна. Надалеч! За много дълго! Докато забравя, но знам че това е невъзможно! Никога няма да те забравя! Знам, че си на по–добро място и искам да знаеш, че живееш и ще живееш в сърцето ми, както в сърцата на твоите близки и семейство", написа Шени Бензеш.

Снимка: Facebook/ She Ny 
 
"Ох, как ужасно, ужасно, ужасно много жадувам за един последен разговор, за още една топла прегръдка, която да продължи толкова дълго, че ръцете ми да се вкаменят и да не мога да те пусна! Помня вечерта в която те изпратих… стъпките ти… да не бях…! Нямах право да те спра! Само егоистичната ми любов иска да те задържи, но ти принадлежиш на своята кауза! Рискува живота си за нея и знам, че успя. Твоята душа е там, където принадлежи….високо, високо, високо…", пише тя в скръбта си.
 
Годеницата му разказва как в последните дни двамата са мечтаели за съвсем обикновенни, но споделени неща, като топлина, свежи плодове и зеленчуци и топъл душ. "Щастието е в дребните неща и аз имах привилегията да ги споделя с теб и да бъда до теб", казва Бензеш.
 
"Имахме толкова много общи мечти и планове! Вярвахме, че може да имаме нашето малко семейство извън матрицата и знаеш, че бях готова да те последвам навсякъде и въпреки всичко! Това не е Сбогом, любов моя", завършва тя, като изразява благодарността си за всички споделени моменти с годеника си. 
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама