Става по-топло

07:00, 21 яну 21 25 1660 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Над страната ще има разкъсана средна и висока облачност. В Източна България ще духа до умерен югозападен вятър. Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 6 и 11 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще бъдат между 9 и 11 градуса. Температурата на морската вода е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще има разкъсана, предимно висока облачност. Ще духа умерен до силен запад-югозападен вятър. Температурите още ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 3 градуса.

През нощта срещу петък над Западна България облачността бързо ще се увеличи и в петък и събота ще е значителна; над Източна ще е разкъсана. В събота на отделни места в крайните южни райони ще превали слаб дъжд. Ще духа югозападен вятър, в източната половина от страната - умерен, втория ден - силен. Температурите ще се повишат още и минималните ще са около, на места и над нулата, а дневните в повечето райони ще са около и над 10 градуса, на места ще достигат до около 15 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама