ВИТАЦЕПТИН при онколечение

11:20, 19 яну 21 25 5490 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Тенденция е повечето пациенти с рак да се чувстват в низходяща спирала, в която конвенционалното лечение им съсипва качеството на живот. Всъщност голям процент от онкоболните умират поради страничните ефекти от химио- и лъчетерапията, заради  заниженият имунитет и възможността от всякакъв тип допълнителна инфекция. Науката отдавна е доказала, че един качествен антиоксидантен продукт би могъл да предотврати този развой на събитията.

В сферата на биологичната медицина в последните години се появи продукта Витацептин, който беше създаден като съпътстващ терапевтичен продукт по време на установено конвенционално лечение.

Въздействието му се основава във възстановяване на здравия организъм, подобряване на клетъчно имунната сила, премахване на смущаващите странични ефекти вследствие на химио- и лъчетерапия и лечението на факторите, които блокират имунната система. Лечебните сили на тялото се подобряват  чрез интензивни детоксикации, осъществяващи се благодарение на биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea, намиращи се в състава на Витацептин.

След повече от 5 години интензивно разработване, можем да кажем, че Витацептин е продукт с доказан антиоксидантен и антитуморен ефект върху човешкия организъм. Продуктът е с изцяло натурален състав, който подпомага основното лечение без да го възпрепятства, допълващата функция на Витацептин има за цел да повиши ефикастността на лечението и качеството на живот на онкоболния пациент. Това е практика, наложила се в последната една година, която категорично потвърждава добрия развоой в борбата с рака.

Серия от клинични изследвания доказват, че благодарение на силно изявените антитуморни свойства Витацептин облекчава пациентите по време на химио- и лъчетерапия до степен липса на всякакъв вид странични ефекти (отпадналост, повръщане, анемия, храносмилателни смущения и др.)

Витацептин показва високи и задоволителни резултати при лечението на различните видове рак, дори и в напреднал стадий.

Аспекти на антитуморната функция на Витацептин включват:

- Активатор в съзряването на дендритните клетки

- Спиране на клетъчния цикъл

- Индуциране на апоптоза и на антипролиферативна активност

- Противовъзпалителен ефект

- Анти- ангиогенеза

- Инхибиране на метастази

Витацептин действа като интензивен детоксикатор , който прекъсва процеса на интоксикация в клетките , обогатява организма с кислород и вещества с антиоксидантно действие, стимулира костния мозък и това резултира в образуване на еритроцити и хемоглобин.

Екстрактите от лечебните растения lresine celosia и Petiveria alliacea са основни активатори в процеса на съзряване на дендритните клетки. Този процес се дели на три части. Първия се основава на предоставянето на антигени на Т- клетките и активирането им. Втория включва ролята им в индуцирането на имунна толерантност . Третият процес включва значението им за  поддържането на имунната памет заeдно с В -лимфоцитите. Такъв тип метод  се е използвал за направата на  ваксини , но в последните години Медикалфарм създаде Витацептин - таблетки.

Рак. Дума, която изпълва хората с ужас. Мощна, опустошителна дума, която унищожи толкова много животи. Дума, която учените и лекарите активно и пламенно работят, за да направят само спомен. Над 40 % процента от онкоболните пациенти пътуват по света , за да получат иновативна помощ при лечение на рак. Сега българските онкоболни пациенти  имат възможност  да видят  от първо лице промяната с Витацептин.

За повече информация www.medicalpharm.eu

Витацептин се предлага в цялата аптечна мрежа на България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама