Големите кавички

12:20, 18 яну 21 / Големите кавички 25 4912 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (11 - 15 януари)

Днес започна поставянето на втората доза на имунизираните с ваксината на „Pfizer“. Пред журналисти здравният министър заяви, че в нито един момент българската държава не е взимала политически решения относно доставката на ваксини и определи като „фалшива новина“ твърдението, че България не е поръчала достатъчно количество ваксини.

„Ако през годините различни български политици са потъпквали интересите на българския народ, с думи или действия, то в момента спекулациите с Covid-19 са свързани със здравето на всеки един български гражданин и това е много опасно. Всички тези политици не носят отговорност какво се случва с българския народ. Единствено българското правителство носи такава", изтъкна той.

„Те постоянно критикуват, без да дават отговор на въпросите. Това е много лесно. Тези политически мераклии на практика са социални лешояди, които се хранят от грешките на хората, които воюват на терена на войната, която водят всички български граждани с Covid-19. Нека да се замислят дали единствено техните позитиви и постижения могат да бъдат недостатъците на техните опoненти. Това не може да бъде верую, което да бъде печелившо", заяви проф. Костадин Ангелов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама