Дадоха на доц. Мангъров цял щат в Инфекциозна болница

14:07, 31 дек 20 25 2673 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Преди около седмица в предаването „Антидот“ по БСТВ доц. Атанас Мангъров каза, че работи на половин заплата, въпреки че официално е шеф на COVID отделението в Инфекциозна болница. На въпроса защо е така, Мангъров коментира: „Имаме разногласия с ръководството, просто не ме дишат".

Доц. Мангъров работи на половин заплата

Развитие по казуса има. След разговор с доцента, водещата на предаването Юлия Ал- Хаким съобщи във Facebook: Натискът на медиите си е свършил работата. Вчера са му предложили договор за шеф на COVID клиниката в Инфекциозна болница на цял щат и той го е подписал”. Тя обясни, че до момента доц. Мангъров е бил на половин щат, а договорът, който му е предлаган е бил за съвсем различна длъжност.

Атанас Мангъров е един от изявлените критици на някои от мерките срещу коронавируса, на носенето на маски например. Специалистът често е критикувал и управляващите, на които публично се е налагало да го опровергават. Експертното си мнение Мангъров винаги изказва цветущо, а в пандемията се превърна в едно от най-разпознаваемите лица в обществото. Като знак за "стопяване на ледовете" доцентът стана шеф на COVID отделението в Инфекциозна болница.

Ще се ваксинира ли доц. Мангъров?

Последното му „разминаване“ с управляващите беше по темата с ваксините. Премиерът Бойко Борисов разпореди да бъде ваксиниран публично. Той обаче отказа с мотив, че има антитела.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама