Експлозия разтърси центъра на Нешвил

18:42, 25 дек 20 / Свят 25 2651 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Експлозия разтърси центъра на Нешвил. Инцидентът е станал в 6:30 часа сутринта, съобщи говорителят на полицията Дон Аарон, като отбеляза, че са разбиити стъкла на сгради, а някои дори са повредени. По първоначално информация става въпрос за „умишлено действие“.

Осем души загинаха при пожар в болница в Турция

Екипът на полицията за действия при извънредни ситуации незабавно се отправил към мястото на инцидента след обаждане за будеща съмнения кола, която е свързана с експлозията. Трима души са били закарани в болница от района на местопроизшествието, но никой от тях не е в критично състояние, съобщиха от пожарната команда на Нешвил, предаде CNN, цитиран от Нова телевизия. 

Експлозия пред сградата на телевизия в Белград

Разследване на случилото се водят няколко служби, както местни, така и федерални. Полицията и пътните патрули са отцепили района на експлозията. Взривът е избухнал в близост до градската болница и до една от старите части на града, която привлича туристи. Свидетел на експлозията, която се случилa под прозорците на дома му, каза пред CNN, че видял долу три коли, обхванати в пламъци.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама