Големите кавички

17:20, 23 дек 20 / Големите кавички 25 3063 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (14 - 18 декември)

"Не бих могъл да се засегна от коментари на тотално незапознати с бокса като спорт. За мое огромно съжаление в България 98% от тези, които си позволяват смело да критикуват боксовите мачове, нямат понятие, те дори нямат ни най-малка представа как функционират нещата в професионалния бокс", каза най-известният български боксьор Кубрат Пулев в интервю за „Монитор”, 10 дни след загубата от Антъни Джошуа.

"Оставам позитивен и се радвам на хората, които не спират да ме подкрепят, да ми изпращат силна енергия и да се гордеят, че един българин се качи на ринга в мач за световната титла по бокс в тежка категория", заяви той, като изрази признателността си към хората, които са го подкрепяли. "Заради всички тях продължава да ме е яд, че не победих, за да им се отблагодаря истински за любовта. А хората, които злобно ме обвиняват в нещо - просто ги разбирам дори по-добре от тях самите", допълни боксьорът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама