БНТ излъчва концерта на „Българската Коледа“

10:00, 25 дек 20 25 2441 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

БНТ ще излъчи 18-тото издание на благотворителната инициатива „Българската Коледа“, която се провежда под патронажа на президента Румен Радев. Тази година мотото на кампанията „Заедно за децата с хронични заболявания – да превърнем надеждата в реалност“ е насочено към най-малките пациенти и децата с хронични заболявания. Спектакълът ще се излъчи в ефира на БНТ и се случва благодарение на подкрепата на обществената телевизия и на Народния театър, които са домакини на събитието, съобщиха от телевизията.

Радев даде началото на 18-ото издание на „Българската Коледа“

Водещи на церемонията тази година ще са Орлин Горанов и очарователната актриса Диана Димитрова. В благотворителния концерт ще се включат звезди като Живко Петров, Белослава, Орлин Павлов, Влади Ампов-Графа, Михаела Филева, Миро с Момчил Косев, музикантите от група Б.Т.Р., Васил Петров с бенда на „Българската Коледа“, малката Никол Самарева (11 г.) с изпълнение на арфа на валс от Бернард Гале, вокална група Бон-бон с коледен поздрав, както и прекрасните гласове на Детския хор на БНР. В празничния концерт ще чуем и видим Никола Тодоров-КОКО, чаровната певица Дивна, момчетата от група „Остава“, музикантите от „Аутентик“ и „Акага“, Йоанна Сашова, младите и талантливи изгряващи звезди Мария Славова, Светослав Тодоров и Алекс Зайранов в изпълнение на Ave Maria на Франц Шуберт и други популярни български изпълнители, актьори и лица, подкрепящи каузата.

ВМА с нова апаратура от „Българската Коледа”

Гледайте церемонията на „Българската Коледа“ от 20.00 часа по БНТ 1 и БНТ 4, както и онлайн на сайта на bntnews.bg

Подкрепете „Българската Коледа“, като дарите един лев с SMS на кратък номер 1117 за абонати на А1, Vivacom и Telenor или с обаждане на номер 09001117 за фиксирани абонати. Онлайн може да дарите от цял свят на сайта на www.bgkoleda.bg

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама