Големите кавички

16:00, 22 дек 20 / Големите кавички 25 3089 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (14 - 18 декември)

„Надеждата ми е през 2021 г. да си подредим държавата, да създадем ясни и благоприятни перспективи за мнозинството български граждани. Страховете? Да не сработи познатият робски чип“. Това заяви лидерът на ПП „Движение 21“ Татяна Дончева.

По думите ѝ протестите от тази година са предвестник на събуждане на народа. „Моралните искания на хората са знак, че има потребност от пълно скъсване с ГЕРБ-аджийския начин на правене на политика. Всичко в тази партия е делене на пари и служби, „захлебване“ или стъпкване на всяка опозиция. Вземат се безумни държавни решения с тежки и дългосрочни последици за гражданите. Надявам се това да се разбере и от хората с политически мераци и амбиции“. 

„Очаквам обединяване на усилията. Очаквам привличане на хора с качества, с визия, с познания и умения в различните области на държавния живот. Това е най-голямата гаранция, че ще променим статуквото в правилната посока, а именно - отстраняване на мутрите и мафията от властта“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама