Слънцето се подава зад облаците

07:30, 23 дек 20 25 2007 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад и ще е слаб до умерен. Постепенно видимостта ще се подобри, облачността ще се разкъса, по-късно през деня на много места и ще намалее до предимно слънчево. Минималните температури ще са между 1 и 6 градуса, а максималните - между 9 и 14 градуса, в Лудогорието ще са по-ниски.

Над Черноморието облачността ще е значителна и през деня ще се разкъсва. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 8 и 10 градуса. Температурата на морската вода е около 10. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е значителна и на места ще превалява слаб сняг. След обяд от запад облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево. Ще духа умерен, по-високите части временно силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 3, на 2000 метра - около 0 градуса .

В четвъртък и петък вятърът ще е до умерен, през втория ден в югоизточните райони ще се усили, ще бъде от запад-югозапад и затоплянето ще продължи - на места дневните температури ще достигат 15 градуса. Облачността ще е разкъсана, предимно средна и висока, вечерта в петък от северозапад ще започне да се увеличава и вплътнява. До полунощ в крайните северозападни райони ще завали дъжд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама