Големите кавички

10:30, 22 дек 20 / Големите кавички 25 3109 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. ТОПНОВИНИ подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (14 - 18 декември)

"БСП е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Корнелия Нинова живее в неин си свят, тя си е самодостатъчна", заяви кметът на Перник Станислав Владимиров. 

Реакцията му идва дни след като Изпълнителното бюро прие остра позиция по повод решението на Владимиров за сериозна реформа в сферата на културата. В неделя бе огласен и втори критичен документ от БСП заради увеличението на такса смет в села от Пернишкия регион. 

Станислав Владимиров смята, че по телевизията на БСП се води кампания срещу него. „Очертава се една тенденция, че хората, които са победили ГЕРБ, Нинова не ги харесва. Тръгна атака към президента Румен Радев, после към мен – през нашата телевизия. Очертава се подмяна на вота на избирателите“, коментира Владимиров в ефира на bTV.

„Ще запомним, че БСП отстранява знакови фигури, че изключва партийни хора. Ще запомним Нинова с евтиния PR, който се опита да направи с коронавирус кризата с опити да бъде санитарка… Когато не си искрен и последователен трудно може да убедиш хората, че си алтернатива“, каза още кметът на Перник. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама