Откриват ски сезона в Пампорово

09:38, 19 дек 20 25 2148 Шрифт:
Антония Руменова Редактор: Антония Руменова

При стриктни мерки за безопасност и за предотвратяване на зарази с коронавирус днес се открива ски сезонът в Пампорово. Ще бъде достъпна по-голямата част от ски зоната в курорта.

Отлично подготвени и отворени са пистите Язовира, Байпас - малката стена, Туристическата, Дельово дере, Картола и Стойките. Една от новостите за този сезон е максималното дигитализиране на основни услуги в курорта за улеснението и безопасността на туристите.

Снимка: БГНЕС

От днес стартира новата онлайн платформа, където освен да се намери актуална информация за курорта всеки може да си купи лифт карта, ски пакет, хотелско настаняване и др.

Закупените онлайн карти за лифт ще могат да се вземат от ключови места в курорта от специални устройства чрез сканиране на уникален код. Ще се предлагат също пластики за многократна употреба, които ще могат лесно да бъдат презареждани онлайн, пише БНР.

Любителите на белите спортове и зимната планина ще могат да се възползват от специални промоционални цени до 27 декември включително.

Целодневната карта за лифт за този период ще струва 52 лева за възрастен и 31 лв. за дете. А ски пакет с карта и ски оборудване ще струва съответно 62 и 38 лв.

Откриват ски сезона в Банско

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама