Уикендът започва с облаци и мъгли

07:00, 19 дек 20 25 2318 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето в равнинната част от страната ще се задържи облачно и мъгливо, и в отделни райони ще прегърмява. Временно подобрение на видимостта и разкъсване на облачността ще има в следобедните часове, главно над югозападните райони от страната. Ще бъде почти тихо. Минимални температури: между 1 и 6 градуса, максимални - предимно между 3 и 8 градуса.

Над Черноморието ще бъде облачно и мъгливо. Ще духа слаб северен вятър. Максимални температури на въздуха: 6-9 градуса. Температурата на морската вода е 10-11 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево и топло. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - около 7, на 2000 метра - около 2 градуса.

През следващите дни времето ще се задържи без съществена промяна - ще остане почти тихо, предимно облачно и мъгливо. Вероятност за съвсем слаби превалявания има в неделя в югоизточните райони, а в понеделник - в цяла Източна България. Минималните температури ще са между минус 1 и 4, а максималните - между 3 и 8 градуса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама