Барселона – Валенсия и сблъсъци между топ отборите в Серия А са акцентът през уикенда по MAX Sport

12:55, 18 дек 20 / Спорт 25 1985 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

XIV кръг на испанската Ла Лига ще предложи на феновете много емоции, а топ сблъсъкът в програмата противопоставя Барселона и Валенсия. Двата тима излизат на „Камп Ноу“ в събота от 17:15 часа, като мачът ще се излъчва директно по MAX Sport 4.

Каталунците записаха две поредни победи в първенството в последните дни и се приближиха на 6 точки до лидерите Атлетико Мадрид, Реал Сосиедад и Реал Мадрид. Валенсия, от своя страна, показва колебливи игри, което е очаквано предвид тоталната разпродажба в клуба през лятото. Въпреки това възпитаниците на Хави Гарсия показаха, че и през този сезон могат да изненадат фаворитите, след като разбиха с 4:1 Реал Мадрид през ноември.

Снимка: А1

Мадридските грандове Атлетико и Реал имат наглед лесни мачове, като дюшекчиите посрещат Елче в събота от 15:00 часа, а Белия балет гостува на Ейбар в късния неделен мач от 22:00 ч. И двете срещи ще се излъчат пряко по MAX Sport 4.

Снимка: А1

Програмата в Серия А също ще предложи на феновете някои любопитни сблъсъци. Лидерите Милан, Ювентус и Интер ще излязат срещу по-скромни тимове, но това в никакъв случай не им гарантира трите точки. В събота от 21:45 ч. Юве гостува на Парма, а водачът в класирането Милан, който е в серия от две последователни равенства, излиза срещу Сасуоло. Скромният тим от Емилия Романя стартира силно новия сезон и към момента заема 6-ата позиция в класирането. Интер пък има на хартия най-лесната задача да се справи у дома срещу новака Специя. Трите двубоя на лидерите ще се излъчат пряко по MAX Sport 3.

Снимка: А1

Неделният ден пък ще предложи на феновете на италианския футбол два класически сблъсъка между топ тимове. От 19:00 часа Аталанта приема Рома, а от 21:45 ч. на „Олимпико“ един срещу друг ще се изправят Лацио и Наполи. И двата двубоя са пряко в ефира на MAX Sport 3.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама