Кубрат Пулев: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно

10:09, 13 дек 20 / Спорт 25 3867 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова
Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно! Това съм аз! Огромни благодарности за подкрепата на всички, които искаха и вярваха в победата! Това написа Кубрат Пулев в профилите си в социалните мрежи след мача си с Антъни Джошуа за световните титли по бокс в тежка категория.

31-годишният Джошуа нокаутира 39-годишния Пулев в 2:58 минута на деветия рунд и нанесе едва втора загуба в 30 мача на професионалния ринг на Кобрата. И двете загуби на българина дойдоха в срещи за световната титла.

По-малкият брат на Кобрата - Тервел Пулев, който се боксира в полутежка категория при професионалистите, заяви заяви, че се гордее с батко си.

"Не винаги нещата протичат, както ние очакваме или ни се иска. По-важното е как приемаме това, което ни се случва. Гордея се с моя брат затова, че въпреки разликата във възрастта опита и игра на това ниво. Игра докрай без извинения!

Той е добре сам по себе си, но въпреки всичко истинските българи ще го подкрепят, вместо да го нападат. Както казах преди мача, жертва само себе си и плати само той цената да е на този ринг със световния шампион в четири от петте титли. Ако нашите родители можеха да си кажат мнението, щяха да са горди, че е опитал нещо голямо!". написа той в профила си във "Фейсбук".

Пред Нова телевизия Тервел Пулев съобщи, че Кобрата е преболедувал от Covid-19  и последните 2-3 седмици не е тренирал. Кубрат мина през Cоvid-19. Това е факт, не е оправдание. Дойде в болницата, където съм доброволец, и си направи изследванията. Видя се, че има остатъци от COVID”, коментира той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама