Симеонов: С датата на изборите президентът бърза да види сметката на правителството

10:56, 11 дек 20 / Политика 25 3350 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

С първата възможна дата за изборите президентът Румен Радев бърза да види сметката на правителството, но с тази припряност може да види сметката на държавата. Това заяви лидерът на НФСБ и зам.-председател на парламента Валери Симеонов пред dir.bg. Според него избраната дата ще изпрати милиони избиратели към създаване на голямо огнище на зараза, което по думите му е безотговорно. „Датата на изборите трябва да бъде съобразена с епидемиологичната обстановка у нас“, смята той.

Депутати искат Радев да свика КСНС за датата на изборите

„Защото аз не мога да допусна, че може да има човек до такава степен безотговорен, че да прати няколко милиона наши сънародници в едни и същи секции, да опипват едни и същи дръжки на вратите на влизане и на излизане, да пипат едни и същи химикали, да пипат едни машини, ако щете“, посочи Симеонов.

Симеонов с нови промени за шума, които удрят ромските сватби и тарикатите

Той засега отказва да отговори на въпроса дали ще се ваксинира. „Доколкото имам информация за образа, който са ми изградили медиите, трудно мога да служа за пример на нацията. Засега няма да ви отговоря. Ще ми трябва време, за да събера информация за страничните ефекти на ваксината. Все пак това е лично решение“, заяви лидерът на НФСБ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама