Fibank предлага на клиентите си видео консултации с експерти на банката

14:51, 08 дек 20 25 1629 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага услугата „Видео консултация“ за физически лица, които се интересуват от кредитен продукт на банката. Услугата предоставя допълнителен начин за комуникация с банката, като е достъпна от понеделник до петък в диапазона от 09.00 до 17.00 ч. и е напълно безплатна.

Fibank представя на клиентите си с карта VISA услугата Apple Pay

В предизвикателната обстановка, в която ни постави пандемията от коронавирус, „Видео консултация“ гарантира необходимата гъвкавост за виртуален видео/аудио разговор със служител на Fibank и осигурява на клиентите спокойствие и удобство. С използване на услугата те могат да получат съдействие и информация, свързани с кандидатстване или ползване на ипотечен/потребителски кредит, кредитна карта, овърдрафт по дебитна карта или банков пакет, съобщиха от банката.

Fibank подписа споразумение с Фонда на фондовете

Осъществяването на видео разговор става чрез избор на тази възможност на корпоративния сайт на банката: www.fibank.bg, дигиталното банкиране „Моята Fibank“ и Мобилното приложение „My Fibank“. Услугата е достъпна през смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър.

Чрез новата услуга Fibank се утвърждава като клиентски ориентирана институция и сред най-иновативните технологични лидери на банковия пазар.

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:52, 08 дек 20

Спокойствието и удобството на клиента е в центъра! Браво! Нека и други вземат пример!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама